Ieder mens heeft een aura 

Aurahealing betekent, letterlijk het helen van de mens middels het helen van het energieveld dat elk mens en dier om zich heen heeft. Je aura is het energieveld dat jouw lichaam omgeeft: Jouw energetische ruimte. Je bent je er meestal niet van bewust, maar soms is het wel te voelen. Als mensen te dicht bij je staan. Je kunt er last van hebben dat er energie van een ander in jouw aura achterblijft. Oordelen van je opvoeders, familie en vrienden over jou kunnen ook in je aura achterblijven. Soms staat je aura te veel open en laat je de invloeden van anderen te gemakkelijk binnenkomen. Ook kun je te kwistig omgaan met je energie en niet weten hoe je die weer aan moet vullen, je loopt dan als het ware leeg.

 

                 

            

 

 

Wij mensen maken allemaal vervelende dingen mee in ons leven; ziekte, ongeluk, verbroken relaties, overleden familie en vrienden, stress enz.

Al deze gebeurtenissen laten in de aura hun sporen na in de vorm van restjes negatieve energie. Dat betekend dat de aura vervuild is, waardoor men klachten kan gaan krijgen zoals vermoeidheid, vage pijnklachten, lusteloosheid enz.

De reguliere geneeskunde kan vaak geen oorzaak vinden voor deze klachten. Naast deze psychosomatische klachten zijn ook andere klachten waarbij mensen baat kunnen hebben bij een healing. Het gaat dan bijvoorbeeld om; (huid)ontstekingen, verstuikingen, pijnklachten, stress enz.

Het menselijke energieveld (aura) staat in directe wisselwerking met elk aspect van de mens. Elke blokkade en zelfs een blokkade die nog aan het ontstaan is in de vorm van gedachten, emoties en leefpatronen heeft een directe weerslag op het totale energieveld. Delen worden overactief, verharden of worden juist zwakker en bepaalde chakra’s zijn in of uit balans.

   Contact opnemen