Waar komt rebirthing vandaan?

                                                              

Rebirthing werd in de jaren zeventig ontwikkeld door Leonard Orr, die zo de 'herinneringen' aan zijn geboorte wilde verwerken, maar de principes gaan terug op de veel oudere, Indische pranayoga. Vandaar dat er gewerkt wordt met begrippen als 'prana' (de levensenergie, die je met rebirthen leert inademen), 'reïncarnatie' (het idee dat we als baby niet alleen getekend zijn door de ervaringen in de moederschoot, maar ook door vorige levens) en 'energetische velden' (het principe dat ons lichaam is omgeven door energie, die op een bepaalde frequentie trilt).
Leonard Orr heeft een boek geschreven met de titel rebirthing.
Dit meeslepende boek beschrijft het ontstaan van de Rebirthing methode en verschillende Rebirthing ervaringen. De basisprincipes van bewust verbonden ademhalen worden duidelijk uiteengezet. Je leert hoe je meer liefde en welvaart in je leven kunt toelaten en hoe je positieve omstandigheden kunt creëren op elk gebied van je leven.

Waarom rebirthen?                                                                                    

          

           

 

 

Door je ademhaling te bevrijden kom je los van veel ziektes die ontstaan zijn door emotionele spanningen die zich in je lichaam hebben opgehoopt. In de tijd dat deze emotionele situaties zich afspeelde, had je misschien geen tijd om er bij stil te staan, of had je jezelf uit zelfbehoud er voor afgesloten. Al die spanningen zitten nog opgeslagen in je lichaam, blijven in je lichaam achter en ze willen er uit. Deze spanningen wachten erop om je lichaam te verlaten.Rebirthen werkt op een diep emotioneel niveau en op dat niveau werkt het direct.Bij rebirthen raak je direct aan je emoties, ook die, welke diep in je onbewuste hun eigen leven leiden en je verhinderen te zijn zoals je werkelijk bent.                                                                                                                                            Rebirthen werkt op een diep emotioneel niveau en op dat niveau werkt het direct. Bij rebirthen raak je direct aan je emoties, ook die, welke diep in je onbewuste hun eigen leven leiden en je verhinderen te zijn zoals je werkelijk bent.


  
Contact opnemen